Introductie

Welkom op de blog van Ingrid Sanders, waar ik je meeneem op een ontdekkingstocht door de spirituele en paranormale wereld. Hier zal ik regelmatig berichten en waardevolle content publiceren over spiritualiteit, zelfreflectie, schaduwwerk, transformatieproces en uiteraard het delen van kennis op het gebied van mediumschap en energiewerk.

Ik hoop dat deze blog een bron van inspiratie en inzicht zal zijn voor jou als bezoekers. En dat je wellicht antwoord op jouw vragen mag krijgen.

Let wel; alles is vanuit MIJN visie gevormd door middel van mijn overtuigingen, opleidingen en ervaringen. Mocht iets niet met jou resoneren dan is dit helemaal oké.

Ik ben namelijk zelfs nog steeds sceptisch en groot voorstander om altijd zelf na te denken, en vooral te voelen of iets voor jou klopt, of niet.

Zoals wellicht opvalt ben ik gezegend met een gezonde vorm van dyslexie. Dus vergeef het me als er ergens een t staat waar het een d moet zijn of er een leesteken ontbreekt of teveel staat. Dit zal echter geen invloed hebben op de waarde van inhoud van de onderwerpen die worden uitgelicht.
Ik had de optie om alles door een taalkundige te laten redigeren. Dit voelde voor mij niet goed omdat hierdoor een deel van mijn energie verloren zou gaan.
Aangezien ik er altijd op hamer om je gevoel te volgen geldt bij deze; 'practice what you preach’


Mocht er na het lezen van een onderwerp vragen en/of opmerkingen naar het oppervlak borrelen, voel je vrij om deze te stellen. En als je een thema hebt waarover je meer informatie wilt ontvangen stuur me gerust een e-mail.
Jouw vraag is vaak een antwoord voor meerderen.

Geniet!

 

Contact: info@ingrid-sanders.nl